Kakao z Dominikany, Ekwadoru i Wenezueli to autentyczne skarby świata czekolady. Każde z nich ma swoje unikalne cechy, które czynią je wyjątkowymi i cenionymi przez wielu koneserów. Kakao z Dominikany, to autentyczne kakao w formie praktycznych w użyciu pastylek. Odmiana trinitario, powstała z połączenia ziarna criollo i forastero. Kakao z Ekwadoru, jest wyjątkowe, stworzone z ziarna Arriba Nacional - określanego mianem najbardziej aromatycznego ziarna na świecie. Kakao z Wenezueli, to pasta kakao powstała z ziarna criollo, określanego mianem najszlachetniejszego ziarna świata. Bez względu na to, czy jesteś fanatykiem czekolady, bądź szukasz dodatku do swojej diety, kakao z tych trzech krajów to perfekcyjny wybór.
Kakao z Kolumbii – cacaomana.com

Opis:
Dane kontaktowe
Kategorie:
Usługi
Telefon:
66-400
Adres:
66-400
Strona internetowa:
cacaomana.com
Email:
cacaomana@int.pl